Vahinkosiivous 24/7

Meiltä saat vahinkosiivousta ympäri vuorokauden. Puhdas-/likavesivahinkojen siivous, hajunmuokkaussiivous, kalmasiivoukset ja nokisiivous.

Miten vahinkosiivous etenee?

Työ käynnistyy luottamuksen rakentamisesta asiakkaan kanssa. Tähän liittyy kriisissä oleva ihmisen kohtaaminen, joka ei välttämättä ymmärrä sillä hetkellä puhuttua asiaa. Työporukan roolit ovat tärkeitä, esim. yksi kohtaa asiakkaan, loput suorittavat varsinaista JVT-työtä (jälkivahinkotyö).

Tunnistetaan ne tuotteet ja tavarat, joille ei kannata tehdä mitään eli ne mitkä menevät roskalavalle. Roskalavan saa tyhjentää vakuutustarkastajan annettua luvan. Arvo-omaisuus esim. taulut, käsintehdyt matot, antiikkihuonekalut jne. jotka ovat yleensä ovat melko arvokkaita varastoidaan, samoin tunnearvoa sisältävät tuotteet. (tärkeä osa kohdetta luovutettaessa, syntyy tunne siitä että asiakkaan omaisuutta arvostetaan.) Irtaimen asiallinen ja turvallinen varastointi on tärkeää. Usein asiakas käy katsomassa mitä on saatu pelastettua ja hakee käyttöön osan irtaimesta. (Asiakas haluaa tiedon, että tavaroista huolehditaan.)

Osaluovutuksista kuittaus. (On osa hallittua irtaimen saneerausta, luovutushetkellä haetut ja palautetut tavarat täsmäävät.)

vahinkosiivous kuva

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko siivouspalveluita? Soita suoraan 0400 164 551 tai jätä yhteydenottopyyntö.